CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 6 July 2012

New Roomate !

Assalamualaikum !

hello hello !
fifi dahh dapat roomate baru . hewhew .
nama dia siti alia . boleh panggil , kak alia .
akak nihh course food tech . comel gettew . 

hahh ? aini mana ?
well , dia kann memang suka kann tinggal kann fi kat kolo pilah nihh sorang2 .
kann aini kann .
aku tau kau mesti rindu dengan bilik yang kita yang heaven , sejuk nihh kann . haha .
kau jangan nangis 3 hari 3 malam macam hari tuhh tau . 
pilu hati aku dengar weyhh . seriussss . haha .
takpe takpe .  jangan risau .
haffey aku boleh tengok kann . relakss suda . 
ekh , salah salah . bak kata lecturer BEL , BERTENANG  bro .
hahh . cool gettew . johor-nogori-kelantan tak jauh mana pongg .
chill beb . 
nanti if lina ada movie baru , aku bagitau kau ea .
haha . busukk gilaa . jahat . 

okay lahh , okayy .
kau jaga diri baik-baik kat sana . 
nasib baik lahh kat sana tuhh tak banyak shopping mall .
kalau tak ............ haishh !
duduk je kat dalam kolej tuhh dendiam . study . paham ?
simpan air mata kau . jangan nak gembeng sangat . * cakap orang je lebih kau nihh kann fi *
nanti raya , datang lahh uitm . i'm sure , you're in uitmsick . wakakakaka .


wahh , via iphone gettew . 

this is the last time when we have fun together !
luvyaaa ~

kbai .




No comments:

Post a Comment