CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 6 July 2012

Hey ! We're gathering back in semester 3 .


Assalamualaikum !

seronok sangat dapat gathering balik dengan korang semua sem nihh !
gosip sama , gelak sama , makan sama , gurau sama , kutuk sama . 
semua sama .
best jugak kann satu class , all girls . hebakkk .
suka hati je nak buat apa . hahhh . 

Luvyaaa ~


















1 more weeks to go . :)

Assalamualaikum !

sedar tak sedar . dahh dokek 2 bulan kak huda pergi training dia kann .
tinggal lagi seminggu je dia nak balik .
haihh , untung lahh minggu depan balik .
kita nihh 2 minggu lagi baru balik . 
tuhh pongg sekejap je . 
baru beberapa jejak kat bumi JB , dah kena balik bumi pilah pulakk .
takpe lahh , sabar okayy . 
cool babehhh .

nak tengok gambar kak huda ?
nahhh !


hahhh , tak nak tengok sudahh !
tiada paksaan .
kak huda kata , dia tak gemok , baju tuhh yang besar .
hehh ? macam tuhh ke ? cehh cehh cehh .
whatever lahh kann . 
i miss you ~ 

kbai . 





New Roomate !

Assalamualaikum !

hello hello !
fifi dahh dapat roomate baru . hewhew .
nama dia siti alia . boleh panggil , kak alia .
akak nihh course food tech . comel gettew . 

hahh ? aini mana ?
well , dia kann memang suka kann tinggal kann fi kat kolo pilah nihh sorang2 .
kann aini kann .
aku tau kau mesti rindu dengan bilik yang kita yang heaven , sejuk nihh kann . haha .
kau jangan nangis 3 hari 3 malam macam hari tuhh tau . 
pilu hati aku dengar weyhh . seriussss . haha .
takpe takpe .  jangan risau .
haffey aku boleh tengok kann . relakss suda . 
ekh , salah salah . bak kata lecturer BEL , BERTENANG  bro .
hahh . cool gettew . johor-nogori-kelantan tak jauh mana pongg .
chill beb . 
nanti if lina ada movie baru , aku bagitau kau ea .
haha . busukk gilaa . jahat . 

okay lahh , okayy .
kau jaga diri baik-baik kat sana . 
nasib baik lahh kat sana tuhh tak banyak shopping mall .
kalau tak ............ haishh !
duduk je kat dalam kolej tuhh dendiam . study . paham ?
simpan air mata kau . jangan nak gembeng sangat . * cakap orang je lebih kau nihh kann fi *
nanti raya , datang lahh uitm . i'm sure , you're in uitmsick . wakakakaka .


wahh , via iphone gettew . 

this is the last time when we have fun together !
luvyaaa ~

kbai .