CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Sunday, 13 May 2012

goodbye kak Huda Zafiratul Syafina . :(

Assalamualaikum !

Salam sejahtera , salam 1 malaysia .
Dah , tak payah nak gaya perdana menteri sangat lahh . . 
Esok kak huda pergi police training dia . kat jempol .
Okay , soooo sad .
Tisk tisk . wipe tears .

Selama 2 bulan nihh , tak de lahh orang yang selalu kacau fifi kann .
Everytime text , call . sometimes rasa macam terkongkong jugak .
Tapi , bila kak huda tak buat macam tuhh , I feel very awkward .
I’m not used when the phone doesn’t ringing here and there .
Ohmygossshhh ! macam mana dengan 2 bulan nihh .
Bangun pagi , tak ada text dari kak huda . missed call yang dekat 10 kali dalam masa 10 minit .
Call 5 kali dalam satu hari . keep asking me how this and that .
I feel lost . seriously .
I need a shoulders now .
Siapa yang nak selalu manja kann fifi untuk 2 bulan nihh ?
Taking care of me ?
Siapa yang nak beli kann coklat banyak-banyak ?
Siapa yang nak kejutkan kalau dahh naik sem nanti ?
siapa yang nak bawak jalan-jalan ?
siapa yang nak layan kerenah fifi yang pape ntah nihh ?
siapa yang nak paksa-paksa fifi buat itu nihh ?
siapa yang nak dengar fifi membebel , ngadu tuhh nihh ?
siapa yang fifi nak buli ?
siapa yang nak follow balik pilah ? kereta hilux tak muat lahh .
siapa yang nak jadi tempat fifi lepas rindu kalau fifi rindu kat family ?

tak pe lahh , sekejap je kann . tak pe .
2 bulan je . sedapkan hati .
Insyaallah , I will taking care of myself .
But , I think , it cant be as perfect as you are with me .
I’m sorry sebab tak dapat jaga tab tuhh .
Bukan tak nak , tapi im afraid what your family will say .
They are somebody , while im nobody to you .
Sorry jugak tak dapat hangout with you . even sedih , tapi dah tak ada rezeki kann nak buat macam mana .
Thanks because you are willing to look after me last week .
going through hard and easy time . 

Dear Sis ,
Take care . don’t miss me too much okay .
Jangan nak gedik sangat . jangan nak nangis-nangis lagi .
*wipe tears*
I’m proud to have you as my foster sister .
That’s why I keep my tears away , when I with you .
We will be neighbor when I came back to pilah .
Remember that ! do visit me and take me away from beting .
I miss you , I need you , I love you !



2 comments:

  1. has been tagged

    http://bambeemocha.blogspot.com/2012/06/giveaway-mega-tech-giveaway-by.html

    ReplyDelete