CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Monday, 9 April 2012

NEW JOB !


Yeay ! semalam fifi dapat tugas baru .
Cehh , tugas segala lahh kann . .
Macam ye ye kau ni fi .
Semalam dengan rasminya fifi telah dilantik sebagai holiday planner .
Ade ke ? ala boleh kira ade lahh lepas ayah suruh cari info , book sana book sini for the family holiday lahh kann . .
Ish ish . . juling dahh mata cari . nak pergi mana ?
Dekat dekat je . . tak de lahh sampai Beijing , Paris , Scotland . .
Cakap pasal Scotland ni , tengok takk nona semalam . .
Ala , pasal Amalina Che Bakri tuhh . .
Ayat dia yang jadi bahan fifi . . ‘I’m not like that’ . .
HAHA . . jahat kann . .
Tapi , really impressed kat dia sebab dia antara pelajar paling cemerlang kat sana . .
Hebakk weyh . . alang kita yang nak jadi antara pelajar cemerlang dekat sekolah sendiri pown susah apatah lagi nak jadi top students kat university kann . .
Yang tak boleh go , masa mak dia bawak garlic sekali pergi sana . .
Macam Scotland dah tak de garlic lahh kann . .
APTB ~ ~
Ohmygoshhh ! tak sabar lahh nak holiday !
CUTI-CUTI MALAYSIA . . lalala . .
sepat lahh sepat lahh . .
Itew dahh tak saba dahh ni . .
Eyyuuuukk , gedikkk !
Kbai ~

Lots of love ,
FIFI

No comments:

Post a Comment