CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Monday, 23 April 2012

cik polis vs ustaz don .

Assalamualaikum !

selamat hari isnin semua .
semalam ayah pergi brunei bersama-sama rombongan cik kiah dia .
dan Alhamdulillah ayah dah sampai sana dengan selamat .
dan jugak Alhamdulillah ustaz don dah selamat pulang dengan selamat .
dan Alhamdulillah saya juga dahh kenyang makan chicken porridge tadi .
berapa banyak dan lahh kann .
okayy , dahh tiga hari tak lekat kat rumah . debak !
ye . terima kasih kepada cik polis dan ustaz don kerana telah membawa saya keluar dari mahligai istana tercinta .
ouhh . maafkan saya terlambat update entry nihh .
niat nak update cepat , tapi lappy engak bisa digunakan yaa , buk .
maaf in gue .
kami pergi mana ? aisshh , ‘midvalley’ tuhh .
lepas midvalley , gi dataran pahlawan pulakk . nasib tak turun pilah jap kann .
kalau tak dahh terlepas rindu dekat pakcik’’ kat pilah . jada .
then , sampai kat midvalley tuhh , layan cik polis nak jadi bintang mentor semua lahh .
eeiii , lagu ape ntah cik polis nyanyi nihh . tak tau bole .
yang ustaz don pulak , suruh nyanyi tak nak .
nak kata nak nyanyi lagu nasyid , dah pilih kann dahh . ni mesti acah acah kes suara mahal lahh tuhh .
lepas tuhh , pergi . . . . . . . . hahh , dataran pahlawan pulakk .
ouhh , lapar . perut saya dah bemain macam’’ lagu dahh .
tapi , lagu keroncong jugakk yang dengar paling kuat .
ekh , ada orang belanja kita lahh hari tuhh . tapi kann , macam orang yang belanja tuhh je yang makan banyak . ye ke ?
well , before tunggu segala makanan sampai , ada lahh sorang budak nihh .
ya Allah , comel gila . senyum tak sudah . kalau boleh nak senyum dari johor sampai perlis tuhh haaa .
dia pakai baju I heart Port Dickson . pas tuhh makan sampai melecur mulut .
aishh , apa pown tak boleh . adik adik .
lepas makan , dengan perut yang mengandung dua bulan , longgarkan belt sikit .
eeeiiiii , tak senonoh . kita pergi tengok movie pulakk . uncle usin .
ekh , no no no . sebelum masuk , kasi hadam perut-perut kalian semua dulu lahh .
main ! yeay ! yeay ! dah , dah . . back to story .
so far , boleh lahh . bosan ? ada lahh sikit .kalau tak , macam mana cik polis kita boleh tertidur kann . maaf !
errkkhh , yang paling fifi tak suka , masa ada scene katak .
eyuuukkk , ya Allah ,  geli gilaa kodd  . tutup mata guna phone pown bolehh .
nak tau takk ? ada budak tuhh tak pernah tengok titanic .
terkejutt boleh ? tapi , tak pe lahh . ustaz don memang tak elok nak tengok story macam tuhh .
isshhh , isshh , ishh .
sebelum balik , beli cool blog , buku yang hanya dibalikkan duit sebanyak RM 0.05 ,roti dan kek untuk ibu tersayang .
lepas tuhh . odw balik ustaz don kena tahan ngan jpj .
alamak , tercerita pulakk . maafkan saya .
ada lagi , maafkan saya ternampak gambar kat lesen awak . maafkan saya . maafkan saya .
Alhamdulillah , sampai kat Bandar Tenggara yang tercinta .
selamat cik polis jemput dari ustaz don .
terima kasih . 

 yeahh , kita makan dulu !

Dear people that I used to love before , now and after . insyaallah .
Mrs police and ustaz don ,
Mrs Huda Zafiratul Syafina and Mr. Ammar Akif ,
Thank you so much for the wonderful day ! Thank you for the lovely treats ! Thank you for being one of the VIP in my life !
Thank you for every things that you have give to me .
There’s no more words that I can say . Thank you , dear !
I love you ! I miss you !

Sincerely ,
Nur Syafiqah Seroun . 

p/s : bukan senang nak tulis macam nihh . pehh , debak debak ! HAHA ! okayy , location semua tipu ! maaf !
 


No comments:

Post a Comment