CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 30 March 2012

bermula lahh cuti 2 bulan 2 minggu !

ASSALAMUALAIKUM !

holla . . 
okay okay okayy . . 
sekarang ni dah mule cuti 2 bulan 2 minggu saya ! 
terima kasih kepada ibu ayah dan adik saya yang telah menjemput saya di kolej seri menanti 6 semalam . .
seronok weyh ! speechless . . wakaka . . 
semester break ini akan saya guna kann sebagai orang gaji kelas pertama di rumah sendiri . . 
makanan percuma , layanan baik diberikan , mintak apa sahaja , semuanye percuma , boleh online bila dah siap kerja , lepak lepak , jalan jalan , tiada sebarang had masa atau overtime . . 
tuhh dia . . penangan long break ni . . bukan senang nak dapat kann baby kann ?
alolololo , jangan jeles okayy . . 
study je kat sane ddiam . . jangan nak merengek macam budak kecik . . 
cehh , cakap je lebih kann kau fi . . 
nanti bila dahh naik cuti mula lahh homesick lahh , nangis nangis lahh . . 
haha . . 
so , korang nak buad ape cuti sem ni ?
kawen ? agak lahh kann . . sabar sabar sikit . . aishh . . 
pape pown , fifi nak ucapkan . . . .
SELAMAT BERCUTI . . 


lots of love : fifi . . 


No comments:

Post a Comment