CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 30 March 2012

bermula lahh cuti 2 bulan 2 minggu !

ASSALAMUALAIKUM !

holla . . 
okay okay okayy . . 
sekarang ni dah mule cuti 2 bulan 2 minggu saya ! 
terima kasih kepada ibu ayah dan adik saya yang telah menjemput saya di kolej seri menanti 6 semalam . .
seronok weyh ! speechless . . wakaka . . 
semester break ini akan saya guna kann sebagai orang gaji kelas pertama di rumah sendiri . . 
makanan percuma , layanan baik diberikan , mintak apa sahaja , semuanye percuma , boleh online bila dah siap kerja , lepak lepak , jalan jalan , tiada sebarang had masa atau overtime . . 
tuhh dia . . penangan long break ni . . bukan senang nak dapat kann baby kann ?
alolololo , jangan jeles okayy . . 
study je kat sane ddiam . . jangan nak merengek macam budak kecik . . 
cehh , cakap je lebih kann kau fi . . 
nanti bila dahh naik cuti mula lahh homesick lahh , nangis nangis lahh . . 
haha . . 
so , korang nak buad ape cuti sem ni ?
kawen ? agak lahh kann . . sabar sabar sikit . . aishh . . 
pape pown , fifi nak ucapkan . . . .
SELAMAT BERCUTI . . 


lots of love : fifi . . 


Sunday, 25 March 2012

1 more paper to go :)


ASSALAMUALIKUM !! 

jawab . jangan tak jawab . 
alhamdulillah , hari ni dah lepas paper physic yang TERCINTA TERSAYANG  lahh . .
senang ? hurmm .. hurm .. hurm .. 
senang untuk pass je okayy kodd . .
bole tahan mantap lahh soalan dia . . 
mane terkial-kial nak jawab . . fuhh kiri fuhh kanan . . kat dalam BK tadi . . 
haiyaaa . . keluar keluar je terus nampak aini . . 
terus dia tanya macam mane . . 
aishhh ,, memang tak lahh kann kalau fi cakap senang . . 
sekarang ni .. otak saya dahh penat sangat dahh . . 
tengok bilik pown dahh macam ape dahh .. bosan .. 
saya nak jalan jalan . . 
jom bawak saya gi jalan jalan . . 
yeay !!
nak tengok macam mane gaya orang baru lepas paper physic ?


adorable bed !
lepas mandi saya nak tido .. 
alamak , kantoi belom mandi . . haha .. 


kbai ~~

Thursday, 15 March 2012

selamat menduduki Final Exam !

Assalamualaikum ! 

petang semua . . hari ni fifi baru je lepas jawab paper BEL . . . 
Alhamdulillah . . semua okayy . . 
mudah mudahan dapat jadi isteri yang mithali lahh kann untuk MR.BEL kita . . haaa . . 
esok paper CTU pulakk . . 
study study study ! 
okayy lahh . . 
wish me lots lots lots and lots of luck ok ? ^_^
sayang uolls .. 
kbai ~
salam 1 uitm .