CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 24 February 2012

Wonderful Friday :)


ASSALAMUALAIKUM !

salam jumaat . pagi semua . 
yeay ! class dahh habis . 
hari ni ade class calculus je . wahh ! banyak input dapat hari ni . 
stuck tetibe . jada . 
then tadi jugak dapat result test 2 . 
ekh , untunglahh sasa dapat 100 kann . jeles okayy
full mark je tau sasa ni . tak pernah tak full mark . . 
sekarang ni bole panggil sasa budak 100 lahh kann . . 
hebak . bak kata nazreen , nadra pown tak full mark macam tuhh weyh . 
haiyaa . 
alhamdulillah . result fifi ngan iera pown okayy je .
tapi , tak banyak macam budak 100 lahh kann . .
ish ish ish . tape . next test kita buat lebih baik .insyaAllah . 
test ?
owh , ye . minggu depan adalah minggu yang paling heaven untuk test . 
hahh , giler lahh kann . test test test . 
rabu 2 test . jumaat 3 test .
test paling seriauu - test physic . 
dear ayahanda physic , tolong lahh bagi soalan yang mudah dan menenangkan jiwa .
tau tau tau . yeay !


No comments:

Post a Comment