CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 24 February 2012

happy birthday Ayah !


Ayah .. ayah .. ayah ..
Happy Birthday ! dah muda dah ayah . .  umur dirahsiakann . haha . 
semoga panjang umur, murah rezeki . . lagi lagi murah hulur kann duit bagi kat iqa . .
woott wott . 
for the first time , iqa tak dapat sambut birthday ayah sama sama . 
tisk tisk tisk . 
ekh , tapi , tak pe lahh . 
next week , iqa balik . . ayah belanja iqa tau . banyak banyak .
tak nak sikit sikit . . 
agak lahh kann . sepatutnya iqa yang belanja ayah . ni tak , ayah pulak . 
ala , bole je . iqa mane lahh ade duit . . kalau ade pown duit yang ayah bagi . 
hahh , it just the same kalau iqa belanja ayah pown . 
guna duit ayah jugak .
ape daaa . . anak ape ni . ish ish ish . 
ape pown . I LOVE YOU SO MUCH !
thanks for everything that you had done for me . 

lots of love , Nur Syafiqah binti Seroun 




Wonderful Friday :)


ASSALAMUALAIKUM !

salam jumaat . pagi semua . 
yeay ! class dahh habis . 
hari ni ade class calculus je . wahh ! banyak input dapat hari ni . 
stuck tetibe . jada . 
then tadi jugak dapat result test 2 . 
ekh , untunglahh sasa dapat 100 kann . jeles okayy
full mark je tau sasa ni . tak pernah tak full mark . . 
sekarang ni bole panggil sasa budak 100 lahh kann . . 
hebak . bak kata nazreen , nadra pown tak full mark macam tuhh weyh . 
haiyaa . 
alhamdulillah . result fifi ngan iera pown okayy je .
tapi , tak banyak macam budak 100 lahh kann . .
ish ish ish . tape . next test kita buat lebih baik .insyaAllah . 
test ?
owh , ye . minggu depan adalah minggu yang paling heaven untuk test . 
hahh , giler lahh kann . test test test . 
rabu 2 test . jumaat 3 test .
test paling seriauu - test physic . 
dear ayahanda physic , tolong lahh bagi soalan yang mudah dan menenangkan jiwa .
tau tau tau . yeay !


HAPPY BIRTHDAY SUHAILAH @ MAK ! WE LOVE YOU !