CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Saturday, 28 January 2012

Johor Premium Outlets



owh , okayy . . kesian kann baru nak update pasal JPO ni ?
orang lain dahh lama dahh kodd update . . . haha . . 
tak pe lahh . . mukadimah sikit . . cewaahh . . 

hah hah hah , korang dahh menjejakkan kaki lowm ?
 fifi ? dahh . . fi pergi dengan family lagi . . cool . . 
lagi pown dekat je . . senai je pown kodd . . heee . . 
ape yang bestnye ?
biase lahh . . dah nama pown premium outlets . . 
of course lahh stuff nye semua mahal mahal . . 
tapi , worth it lahh price ngan kualiti stuff tuhh kann . . 
ini takk , dah tau lahh tempat macam tuhh branded semua . . 
then , siap update status lagi beli 2 bra kat situu RM 100 . . 
hello ! standard lahh tuhh okayy . . 
tak de yang mahalnye kalau dahh jenama mewah segala kann . . 
JPO busuk ?
dahh bukak pown mase year end sale . .
tempat baru pulakk tuhh , orang dapat bonus lagi . . 
dahh semestinya JPO tuhh macam orang tengah buat perhimpunan haram . .
naseb baucar tak boleh guna kat situu . . 
kalau tak mesti lagi sesak jam bau bangla segala kann . . 
haiyaa . .
nak tau lagi ? datang lahh JPO sendiri . . 
meyh lee turun johor . . ngehngeh . . 
konklusi ?
mari lahh bercuti .. owh yeah !!

No comments:

Post a Comment