CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Thursday, 22 December 2011

biodata kanak kanak :)


ASSALAMUALAIKUM !!!

 hai korang ! sihat ?
hari nii kat kuala pilah satu hari hujan . . 
jakunn sekejap sebab kat pilah ni mane pernah hujan lama macam nii kann . . 
tapi , no wonder lahh sebab sekarang kann musim winter . . 
ekh , maaf . . musim tengkujuh . . 

tadi fi pergi siap kann assignment chemistry dengan sue & sasa . . 
iera ? dia tak join pown . . pergi makan kodd . . huwm . . 
lepas isyak , baru lahh gerak rumah sue . . 
mane sejuk weyh kat luar tuhh . . sedapnye kalau tido pelok teddy bear kann . . 
alalalala , baby . . haha . . 
sampai kat rumah sue je . . bukan terus buat kerja . . 
makan dulu . . haah , ye lahh kann . . mane sedap makan maggi hujan hujan nii . . 
sedap hingga menjilat garpu . . hurrmm ,, yummy !!
lepas makan , buat lahh kerja tuhh . . sambil sambil tuhh berbual lahh kann . . 
tup tup termasuk bab biodata masa kecik kecik . . 
zaman dulu kala . . purba giteew . . 

fifi sure mesti semua pernah buat biodata dalam buku catatan masing masing kann . . 
tak pown siap ade buat special book for their friends biodata's lagi kann . . 
haaa . . kantoi . . tipu lahh kann kalau fi cakap fi tak pernah buat macam tuhh . . 
ye lahh , fi ngaku . . tapi , biase lahh kann . . 
lumrah kanak kanak riang ria . . 
ingat lagi ape yang korang tulis ? ? mesti lahh ingat kann . . 
kalau tak ingat , biar fi yang ingat kann . . 
here they go . . 

1 . nama 
2 . tarikh lahir 
3 . tempat lahir 
4. nama panggilan 
5. makanan kegemaran 
6. minuman kegemaran
7. hobi 
8. cita-cita 
9. pelakon kegemaran 
10. penyanyi kegemaran
11. kawan karib
12. kawan rapat
13. kawan musuh  
14. ucapan 

haaa . . amacam ? dahh ingat ? kalau ade tambahan , bole lahh share . . sharing is caring kann . .
 ingat jugak tak jawapan dia ?
haha . . kalau masakan mesti jawab nasi ayam @ masakan mak . . haha . . 
minuman --- milo ais . . kawan musuh --- rahsia . . haha . . 
lepas tuhh cara nak tulis mesti M besar then baru minuman , makanan . . 
kalau tarikh & tempat lahir pown macam tuhh kann . . T besar . . haha . . 
terkenang zaman dulu dulu nii buat orang tersenyum sorang sorang kann . . 
tapi , semua kenangan tuhh sweet sangat . . 
so , jom kita ingat the old memories . . 
sekurang sekurangnye dapatlah memuhasabah kann diri sendiri . . 
dapat jugak lahh teringat kawan kawan korang yang sekarang entah kat mane entah . . 

self-portrait

love uolls !!

~THE END ~

No comments:

Post a Comment