CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 23 December 2011


ASSALAMUALAIKUM !!


SELAMAT BERCUTI SEMUA !



GONNA MISS YOU ALL ! 
MUAHHHHH !

#p/s : mid term break will be change to STUDY WEEK #

Thursday, 22 December 2011

biodata kanak kanak :)


ASSALAMUALAIKUM !!!

 hai korang ! sihat ?
hari nii kat kuala pilah satu hari hujan . . 
jakunn sekejap sebab kat pilah ni mane pernah hujan lama macam nii kann . . 
tapi , no wonder lahh sebab sekarang kann musim winter . . 
ekh , maaf . . musim tengkujuh . . 

tadi fi pergi siap kann assignment chemistry dengan sue & sasa . . 
iera ? dia tak join pown . . pergi makan kodd . . huwm . . 
lepas isyak , baru lahh gerak rumah sue . . 
mane sejuk weyh kat luar tuhh . . sedapnye kalau tido pelok teddy bear kann . . 
alalalala , baby . . haha . . 
sampai kat rumah sue je . . bukan terus buat kerja . . 
makan dulu . . haah , ye lahh kann . . mane sedap makan maggi hujan hujan nii . . 
sedap hingga menjilat garpu . . hurrmm ,, yummy !!
lepas makan , buat lahh kerja tuhh . . sambil sambil tuhh berbual lahh kann . . 
tup tup termasuk bab biodata masa kecik kecik . . 
zaman dulu kala . . purba giteew . . 

fifi sure mesti semua pernah buat biodata dalam buku catatan masing masing kann . . 
tak pown siap ade buat special book for their friends biodata's lagi kann . . 
haaa . . kantoi . . tipu lahh kann kalau fi cakap fi tak pernah buat macam tuhh . . 
ye lahh , fi ngaku . . tapi , biase lahh kann . . 
lumrah kanak kanak riang ria . . 
ingat lagi ape yang korang tulis ? ? mesti lahh ingat kann . . 
kalau tak ingat , biar fi yang ingat kann . . 
here they go . . 

1 . nama 
2 . tarikh lahir 
3 . tempat lahir 
4. nama panggilan 
5. makanan kegemaran 
6. minuman kegemaran
7. hobi 
8. cita-cita 
9. pelakon kegemaran 
10. penyanyi kegemaran
11. kawan karib
12. kawan rapat
13. kawan musuh  
14. ucapan 

haaa . . amacam ? dahh ingat ? kalau ade tambahan , bole lahh share . . sharing is caring kann . .
 ingat jugak tak jawapan dia ?
haha . . kalau masakan mesti jawab nasi ayam @ masakan mak . . haha . . 
minuman --- milo ais . . kawan musuh --- rahsia . . haha . . 
lepas tuhh cara nak tulis mesti M besar then baru minuman , makanan . . 
kalau tarikh & tempat lahir pown macam tuhh kann . . T besar . . haha . . 
terkenang zaman dulu dulu nii buat orang tersenyum sorang sorang kann . . 
tapi , semua kenangan tuhh sweet sangat . . 
so , jom kita ingat the old memories . . 
sekurang sekurangnye dapatlah memuhasabah kann diri sendiri . . 
dapat jugak lahh teringat kawan kawan korang yang sekarang entah kat mane entah . . 

self-portrait

love uolls !!

~THE END ~

Wednesday, 21 December 2011

duit baru !! excited !!


Assalamualaikum !

tinggal 1 hari je nak balik rumah !
yeay !
golek golek atas katil . . 

okayy okayy ! korang dah tengok duit yang baru ? 
cool .. cantik giler kodd !! 
macam pelangi . . hehehe . . 
yang bestnye ade duit RM 20 . . 
tak percaye ? betol . . kaler oren tau . . 
tengok lahh yang dekat bawah nii . . 


teringat masa belajar kat sekolah dulu . . 
zaman muda mudi .. kanak kanak ribena . . riang gembira . . sekolah rendah lahh mase tuhh . . 
belajar math yg pasal duit tuhh . . ingat lagi ?
haaa , kann . . mase tuhh cikgu cakap . . 
zaman dulu-dulu ade duit RM 500 . . 
punye lahh tak percaye mase tuhh . . 
balik rumah tanye lahh ibu . . betol ke . . 
tup tup , , ibu tunjuk kann duit tuhh . . superb . . 
macam orang jakunn sebab dapat tengok duit tuhh . . 
unbelieveable . . 
HAHA !

okayy lahh , , kita tunggu je lahh duit baru tuhh . . 
tak sabanye . . ngehngeh . . 
kbai ~ ~

Sunday, 18 December 2011

Nur Syahiirah Tukiman


Pinnwand-Fotos

special for you and ANIP QUSYAIRIN . . 
HAHA ~~

counting :)


Assalamualaikum :)

sila jawab okayy . . 
haaa , nampak sayang . . terima kasih !
count count count . . 
waaa ! lagi bape hari je nak balik . .
tak sabar boleh . . 
ibu , ayah . . take me home !!
sekejap je kann dah cuti mid term . . rase macam baru je masuk semester 2 . . hehe . . 
what's the special one on this break ?
haiyaa , cuti kali ni ibu ayah jemput . . * teruja*
lagii ? blink blink !! 2712 . . 
hehe . . ekh , lupa kann je lahh tarikh tuhh . .
mengedik je ~ 
tapi , minggu ni jugak . . banyak lahh test ngan quiz kann . . 
so , pray for me okayy ! 
love uolls ! muahhahaha !