CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Wednesday, 2 November 2011

they're my rainbow . iloveyou .


Assalamualaikum .

kali nii fi nakk introduce my sunshine , rainbow , and so on kat kuala pilah . 
there are some people of them . .
Here they are . . . 



NUR SYAHIIRAH 

yang nii fi panggil dia iera . . 
dia nii orang JB jugakk . . spoorting je . .
dia nii gilerr polka dott . .  happy go lucky . . 
tapi , bila dia dahh moody , ade problem . . haiyaa , ibarat suami isteri gadohh , takk bertegor . . * bole ke *
senyap je . . takk de dahh kepohh kepoh dia . . 
pernahh satu hari tuhh . . ekh , chup ! dua hari tuhh dia nanges mase jalan kat susur gajah . .
pehh ! naseb tadekk orang kann . . kalau takk dahh malu je . . 
lagii satu iera nii kalau jalan , main ikodd kaki dia je . . suke hatii dia lahh nak lalu mane . . 
part paling best mase kenakan iera mase birthday dia . . HAHA ! *ayatmacamkeling*
another title of her -------> DATIN IERA . . muahahaha . 
iera nii ade admire dekatt sorang budakk lelaki nii .. *mestilahhbudakklelakikann . .  haiyyaa*
TAPI , kiteorang takk dapat taw pown name sebena dia . . taw name 'manje' je ---> BOTAK . . 
bole jadi stalker terhebakk lahh nakk kenal botak nii . .
at last dapat taw yang dia buda JOHO . . sekolah EC . . so how ? cari kat fb takk jumpe . .
peng'stalker'an akan disambung pd next sem . .
#hamikktatabahasa#


NUR SALIHAH 

okayy , yang nii pulakk sasa . . dia nii orang kelantan . . 
paling takk bolehh lupe pasal dia nii , , mase dia introduce diri first sem dulu . . 
" nama saya nur salihah , berasal dari pahang , menetap di kelantan . . . . g
jadii bahan je kodd ayat dia nii . . 
sasa nii kalau dahh gelakk memang takk berhenti . . HAHA ! #terbayangsasagelakk#
sasa nii pown happy go lucky je . . senang kata diaorang semua nii memang jenis yang macam tuhh . . 
cool . . 
sasa nii kalau jalan bukan reti nakk slow . . sama je macam ira . . jalan ikodd suke hati . . 
tau tau je orang belakang dahh kena tinggal ngan sasa nii . . . 
kalau nakk gii kelas selalu ngan sasa ngan iera . . sebab blok sebelah sebelah je . . 
tapi , next sem takk taw lahh dapat attend sesame lagii ke takk kann . .


NUR SUHAILAH 

makk !!! alolololololo . comell . . .HAHA !
mak nii asal JOHO jugakk . . kat batu pahat . . hah giteww . . 
kenape panggil dia mak ? sebab . . . . .  dia macam mak kodd . . ala ala retro . . 
Alaaa . . ampun makkk !! sorry . . 
mak nii pown tingtong tingtong jugakk . . seronak taw kawan ngan diaorang nii . . 
kekadang makk nii cepadd gelabah . . takk dapat buadd sikit pown dahh nakk m'gelabah dahh . . 
sometimes terikodd jugak ngan perangai makk nii . . sasa pown sama . . haiyaaaa . . .
makk ade admire ngan classmate sorang nii . .
cehh , padahal makk nii dahh de 'abah' dahh . . #mak , jangan curang # HAHA !
tapi , admire takk salah pown kann . . 


NUR ATHIRAH 

okayy , nii dahh sampai housemate dahh . . 
yang nii nama dia thirah . comel kann dia . dia orang pahang . 
thirah nii gilerr arashi . kat lappy dia , penuhh sangat ngan video arashi . 
dia paling suke ngan nino ngan ohchan . . TAPI anti betoll ngan jun . . 
ape salah jun pown takk taw lahh . . selalu fi kacau thirah gune name nino ngan ohchan je . . nanti dia mulalahh nakk mara segala . . 
TAPI baru baru nii ,, dia minat hindustan dahh . . tiap tiap hari nyanyi . . siap menari lagi .
paling suka part anjali dalam cite kuch kuch hota hai mase lagu koimilgaya part last . . 
HAHA !
lawak je lahh  . . 




UMI HAIZAN 

yang nii pulakk nama dia umi . . dia satu 'bilik' ngan thirah . . 
duduk kat putrajaya .. WOWW !
dia pown comel kann . . alalalalalala . . 
umi nii pown ade kegilaan dia tersendiri . . dia nii giler angry bird . . 
banyaklahh jugak collection angry bird dia . . selipar rumah , kipas , dan dan dan beg dr yg terSAYANG . .
umi nii suka buadd benda di luar jangkaan . . 
pernah satu malam tuhh , , dia pergi kat tingkap bilik fi , nyanyi . . dahh lahh pukul 1 pagi . . 
nakk tauu ape jadi ? hah , semua tingkap depan bilik tuhh tutup . . dari 4 flloor sampai 2nd floor . . 
nampakk impakk besar dia ? power kann umi nii . . 
kalau dahh layan fb pulakk sampai kaki kebas kebas . . pastuhhhhh . . . . . . . . . 
okayy . . yang tuhh rahsia . . .
HAHA !



RAJA SAZA NUR AQUISHA 

okayy , nii lahh dia quisha . . . .
lawa ? memang dia lahh yang selalu conquer cermin kat dalam rumahh tuhh . . 
takk de orang lain dahh . . 
quisha , bila nak main gitar untuk kita lagii ? ta saba + tuntut janji . . HAHA !
quisha nii selalu rindu rumah . . cehh ! cakap macam fi takk selalu rindu rumah je kann . . 
bile rindu rumahh je mula lahh rase pilu lahh ape lahh . . nanges nanges segala . . HAHA !
tape . . sekarang takk rindu rumahh kann . . #memanglahh#
fi suke kacau quisha nii . . kekadang bile dahh busan study , bukak lahh pintu bilik quisha . . 
kalau kat rumahh ibarat bukak pintu petiais lahh kann . .
bila bukak je , mula lahh acahh acahh study . . padahal baru lepas main game hungry shark . . 
lama lama dia fedup , dia cakap ' kita rajin lahh . . kita nakk dekann '
HAHA !
sumpahh comell lahh dia nii . . 


NUR AMIRA 

yang pakai baju pink tuhh mia . . .
mia budakk bisnes . . hah , bolelahh bisneswomen pown kann . . 
susahh sangat nakk dapat gambar mia nii . . nak kene jadi mamarazi dulu baru bolehh dapat . .
cute ? memey lee . . . nampak ayu je kann . . 
jangan judge macam tuhh je . . mia nii kalau dahh mara , mule lahh keluarkann tangan dia yang macam . . . 
macam mane ek . . . macam ni kodd ]/ . . 
hahh . . macam tuhh . . hebakk kann . . BHAHAHAHA !
mia nii pown macam quisha acahh acahh takk pandai je . . . 
padahal carry mark dia . . pehh ! lebey tinggi tuhh . . 
bayangkann hebak takk hebakk . . 
tapi dia nii COOL . . 
suke dia . . 
HAHA !

fifi sayang mereka semua . . comel belake kann . . fifi suke lahh kawan ngan mereka . .
cool giler . . 

there are some picture that show our happiness and sorrow . . 
#tade lahh sorrow sangatt#
here they go . . . 


















i miss every single person of you . . miss you damn so much . . 
next sem kite jumpe eyh . . 
taw taw taw !
 muahhhhhh muaaahhh !
<3<3<3








1 comment: