CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Thursday, 25 August 2011

i like that moment and im sure i'll miss it ! okayy !

<3 ASSALAMUALAIKUM ! <3

semalam fifi spent time same same ngan classmate fifi . .
berbuka puasa , jalan jalan , gelak satu dunia ! hah !
actually semalam birthday ira . . so, nak buad dia rase happy , takk de lahh pilu sangat kann kalau jauh ngan family pown , kami bawak lahh dia keluar . . 
rancangan bermula untuk kami berempat je kodd . . 
tapi , , tetibe zul ajak buka puasa same same !
yeah ! fifi ajak lahh dia keluar mase birthday girl kann . . and he agree . . 
the most important things , kiteorang naik kereta dia je okayy ! seronok ! *takyah keluar duit sebenarnye kann *
okayy ! AHMAD ZULHILMI memang seorang superduberdriftdriver ! 
terjerit jerit kodd mereka yang berada dalam kereta tuhh !
macam kata sheddy , weyh akuu nak raya doe ! biar lambat asalkan dapat raya ! HAHA !
macam macam perangai , ngan mak@su yang ala ala retro nye ! ngan sasa lagi ! ngan ira yang kegerunan bila zul buadd driftt ! sama gak lahh kann macam sheddy tuhh !
pape pown , fifi sayang korang taw !
ingat nakk makan kat pilah je . . tup ! tup ! sampai senawang . .
nii kes konon konon dahh  tak de tukang masak dahh kat pilah ! merepek je kodd akak kat kedai tuhh !
dan berbuka lahh kami di McD . . bermula dengan doa dan sebiji gula gula disuap ke mulut masing masing ! HAHA ! dengan sebiji gula gula dahh membuatkann driver kiteorang kenyang ! amazing ? penipu ade lahh . . 
bahagia dapat makan double cheese burger !
happy ! then makan pulak kat . . . . . . . 
dan kami pown teruja melihat zul dengan . . . . nya ! sheddy siap amek gambar lagii . . 
hah , , punye lahh excited kann ! siap hafal step ag !
perut sudah kenyang , balikk uitm lahh . . 
terasa bangga bila melalui jambatan kedua tertinggi kat Malaysia ! hebakk ! kabus tebal gilerr !
sampai uitm , there is a surprise for birthday girl !
komplot yang sangat baik kann ija kann ! punye lahh bersusah payah nakk roger kiteorang katt mane takk nakk bagi terserempak ! suruh delay birthday girl lagii . . 
yang bestnya , plan tuhh menjadi ! ira betull betull ingat kak naz kesayangan dia dah balikk . . 
alalalalalalala . . cian dia ye ! 
p , best lahh kann dapat TALA balikk . . siap ngan kek lagi tuhh !
ira , ira ! best takk kene baling tepung ngan air sabun ? 
best kann ! okayy lahh , fine ! fifi pown kene sekali kann !
lakonan hebakk dari kak miza ngan kak naz , menyebabkan fifi pown terkene sekali . . . 
kak naz said , sebab kauu best friend ira , kauu pown mestii kene sekalii . . 
hah ! bole ke macam tuhh ? 
kegembiraan malam tuhh menyebabkann fifi takk boleh tidoww dan mata juling juling masa lecture biology & chemistry tadi ! hati dahh takk de kat uitm dahh sebenarye ! nakk balikk !!!


ni dia birthday girl !
HAPPY BIRTHDAY IRA !


tuhh dia zulhilmi . 








to ira , jangan sedeyy sedeyy keyh !
to mak@su , tak yahh lahh pakai baju retro tuhh ag !
to sasa , takk yahh nak geli geli sangat lahh kann . . 
to sheddy , alhmdulillah . . . sempat gak sampai rumah nak sambut raya kann ?
to zulhilmi , drive thru = pandu laju ? jada . . 
to ALL of you included akak akak semua ! tengs for the day ! i miss that moment okayy !
:D:D:D:D:D

THE END 

No comments:

Post a Comment