CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Thursday, 25 August 2011

i like that moment and im sure i'll miss it ! okayy !

<3 ASSALAMUALAIKUM ! <3

semalam fifi spent time same same ngan classmate fifi . .
berbuka puasa , jalan jalan , gelak satu dunia ! hah !
actually semalam birthday ira . . so, nak buad dia rase happy , takk de lahh pilu sangat kann kalau jauh ngan family pown , kami bawak lahh dia keluar . . 
rancangan bermula untuk kami berempat je kodd . . 
tapi , , tetibe zul ajak buka puasa same same !
yeah ! fifi ajak lahh dia keluar mase birthday girl kann . . and he agree . . 
the most important things , kiteorang naik kereta dia je okayy ! seronok ! *takyah keluar duit sebenarnye kann *
okayy ! AHMAD ZULHILMI memang seorang superduberdriftdriver ! 
terjerit jerit kodd mereka yang berada dalam kereta tuhh !
macam kata sheddy , weyh akuu nak raya doe ! biar lambat asalkan dapat raya ! HAHA !
macam macam perangai , ngan mak@su yang ala ala retro nye ! ngan sasa lagi ! ngan ira yang kegerunan bila zul buadd driftt ! sama gak lahh kann macam sheddy tuhh !
pape pown , fifi sayang korang taw !
ingat nakk makan kat pilah je . . tup ! tup ! sampai senawang . .
nii kes konon konon dahh  tak de tukang masak dahh kat pilah ! merepek je kodd akak kat kedai tuhh !
dan berbuka lahh kami di McD . . bermula dengan doa dan sebiji gula gula disuap ke mulut masing masing ! HAHA ! dengan sebiji gula gula dahh membuatkann driver kiteorang kenyang ! amazing ? penipu ade lahh . . 
bahagia dapat makan double cheese burger !
happy ! then makan pulak kat . . . . . . . 
dan kami pown teruja melihat zul dengan . . . . nya ! sheddy siap amek gambar lagii . . 
hah , , punye lahh excited kann ! siap hafal step ag !
perut sudah kenyang , balikk uitm lahh . . 
terasa bangga bila melalui jambatan kedua tertinggi kat Malaysia ! hebakk ! kabus tebal gilerr !
sampai uitm , there is a surprise for birthday girl !
komplot yang sangat baik kann ija kann ! punye lahh bersusah payah nakk roger kiteorang katt mane takk nakk bagi terserempak ! suruh delay birthday girl lagii . . 
yang bestnya , plan tuhh menjadi ! ira betull betull ingat kak naz kesayangan dia dah balikk . . 
alalalalalalala . . cian dia ye ! 
p , best lahh kann dapat TALA balikk . . siap ngan kek lagi tuhh !
ira , ira ! best takk kene baling tepung ngan air sabun ? 
best kann ! okayy lahh , fine ! fifi pown kene sekali kann !
lakonan hebakk dari kak miza ngan kak naz , menyebabkan fifi pown terkene sekali . . . 
kak naz said , sebab kauu best friend ira , kauu pown mestii kene sekalii . . 
hah ! bole ke macam tuhh ? 
kegembiraan malam tuhh menyebabkann fifi takk boleh tidoww dan mata juling juling masa lecture biology & chemistry tadi ! hati dahh takk de kat uitm dahh sebenarye ! nakk balikk !!!


ni dia birthday girl !
HAPPY BIRTHDAY IRA !


tuhh dia zulhilmi . 








to ira , jangan sedeyy sedeyy keyh !
to mak@su , tak yahh lahh pakai baju retro tuhh ag !
to sasa , takk yahh nak geli geli sangat lahh kann . . 
to sheddy , alhmdulillah . . . sempat gak sampai rumah nak sambut raya kann ?
to zulhilmi , drive thru = pandu laju ? jada . . 
to ALL of you included akak akak semua ! tengs for the day ! i miss that moment okayy !
:D:D:D:D:D

THE END 

Thursday, 11 August 2011

rindu lahh kat dia

Alamak ! !

Rindunya MUHAMMAD IRFAN . . . 


buadd muka comell ! buad !!



YEAY !!!!
ESOK SAYA BALIK JB !!!
BUAD SURPRISE KAT IBU !!!
TAKK SABANYE !!!!
YEAY !!!!


Wednesday, 3 August 2011

Good Night !



pyqa tidurr dulu keyh . . 
ngantuk lahh . . 
nakk study pown takk ley focus lahh . . 
aisshhhhhh !!!!
okayy !

selamat malam !
good night !
sweet dream !
keyh , bai !

Alhamdulillah but I still miss them ! I wanna go home !

Assalamualaikum !

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak !
terlambat da ke nakk wishh ?
mane ade . . 
baru tiga hari puasa kann . . 

okayy okayy . . 
tahun nii first time pyqa puasa withoout of my beloved mum,dad, my sister and my brother . . 
yes ! im totally miss them so much !
ibu , , bolehh takk ibu kejut pyqa bangun sahur lagi kali nii ???
jangan nakk mengada gada lahh . . bangun sendiri !
okayy , , bukan ibu yang cakap pown . . diri sendiri yang cakap . .
sahur pyqa makan ape ?
makan makan makan . . . . . roti je . . kekadang biscuit . . kekadang instant porridge !
kedai kat anjung tuhh bukak . . tapi paham paham je lahh kann . . 
kalau dah pagi pagi tuhh jangan harap lahh nakk turun bawah tuhh . . 
lagi lagi dengan muka bangun tidurnye ~ mata yang ta berape nakk bukak tuhh . . 
ade jugak kangg yang terjatuh tersandung batu ! hah ! nahh ! ta pasal pasal dapat MC 1 sem . . . 
hah , , yang nii dahh melampau niii . . 
pilu tak pilu lahh kann sahur tuhh jew ~ ~ tisk tisk !
sudah lahh pyqa . . ta yahh nakk pilu sangatt . . 

dear quisha , , chill lahh . . minggu depan kite sahur kat rumah keyh !
ta ya pilu pilu lagi . . . hihihi . .
eyh ! haaaa !! kat sini diaorang takk pangill pyqa , pyqa taw !!!
kalau kat dalam rumah yang serba kecoh & takk pernahh diam nii diaorang panggil pyqa ~ ~ sya . . 
kalau kat class pule , , mereke panggil pyqa ~ ~ fifi . . 
hah , , gitu . . . excited keyh dapat nama baru ! best !
as a conclusion , , macam macam dahh panggilan nama pyqa . . 

sya , eyqa , pyqa , fifi , pyqa ser !!

okayy ! i miss to hear someone call me ' pyqa ser ' . . ^_^ 

yeay ! takk lama lagii da raye !
banyakk lahh kau punye raye ! 3 minggu lepas tuhh da final kann !
huwm :( yelahh . . 
tapii , , bagi lahh seminggu tuhh untukk beronok ronok jap . . jap je . . 
fifi janji lepas tuhh fifi belajar rajin rajin . . betull !

ok lahh . . mengarutt je entry nii !

selamat berpuasa ! selamat beramal ! selamat berbuka puasa !
 selamat malam ~ ~