CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Wednesday, 11 May 2011

special dedicated to fatin

FATIN 

aku paham perasaan kw . . tapii kw takk bole macam nii . . sape je kann takk nak masok u . . 
tapi tuhh jugak rezeki masing masing . . 
aku taw macam mane rasenye bila orang orang tanya kita dapat mane mane ke takk . . aku paham . . 
aku pown pernah lalui semua tuhh mase result matrik keluar . . 
sampai dahh tak taw nak jawab ape kann . . 
ta pe lahh . . nii semua ujian daripada dea . . . 
aku takk nakk kw down sangatt . . aku taw kw kuadd kann . . 
lagii pown banyak lagi peluang kat luar tuhh . . 
ce cakap ngan aku sape je takk nakk amek kw ? dahh lahh pandai . . 
dahh okayy . . jangan sedeyy sangatt . . 
biasa lahh tuhh . . budak 8A pown ada yang tak dapat u sayangs . . 
macam mina cakap kite jangan tengok orang yang lebih atas daripada kita . . 
sebaliknya tengok lahh orang yang berada bawah daripada kita . . 
kita sepatutnya bersyukur dengan nikmat nikmat yang kita sekarang . . 
jangan sebab kita terlalu taksub dengan sesuatu tuhh , , kita hilang somethings yang lebih bermakna dalam hidup kita . . kw paham kann maksud aku ?
fatin , , aku nak kw taw yang kiteorang semua sangat sangat risau kann kw . . 
macam macam yang diaorang suggest kat kw dalam group batch kita kann . . 
kw bole pertimbangkan suggestion diaorang tuhh . . 
boyot , syila , linda , babah , mina , nad semua bagii support kat kw . . 


ape yang aku nakk kw jangan pernah give up . . 
aku taw kw macam mane . . 
lastly , , doa , solat hajat , tawakal . . 
tuhh yang terbaik . . 

AKU SAYANG KW KETAT KETAT ! 


salam . . 
tengs fer readings !


No comments:

Post a Comment