CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 20 May 2011

luahan hati :(

Assalamualaikum ! 
okayy . . lately nii memang semua sedeyy . . 
yes . . tahu kann kenape . . 


bangun bangun tidur pepagi tadi je terus nanges . . 
dahh kenape pulak lahh nii . . 
sebab esok dahh hari sabtu . . dahh daftar uitm . . 
ape yang pyqa dapat tengok harii nii tak akan sama dengan hari esok dan seterusya . . 
bila pyqa bangun tidur , pyqa dapat tengok semua family pyqa . . 
lepas tuhh , , dapat salam ibu ayah . . dapat bau perfume ibu . . 
pyqa rasa puas sangat sangat bila dapat salam dengan ibu . . dapat rasa keberkatan tuhh . . 
tapi lepas nii ? walaupun pyqa tahu ibu ayah bagi restu dari jauh . . 
tapi , kepuasan tuhh tak sama . . 
pyqa tak puas lagii nak salam ibu ayah . . pyqa nak salam ibu ayah lagii . . 
harii ni pyqa dapat tengok adeq adeq pyqa pergi sekolah . . dapat hantar irfan pergi rumah mama . . 
tapi lepass nii ?? pyqa dah tak dapat semua tuhh . . 
yang pyqa dapat hanyalah tengok budak budak pergi balik tutorial . . 
selalu bila kaka huda datang . pyqa rasa happy . . 
sebab dea penghibur tambahan . . kaka selalu layan pyqa . . bawak pyqa jalan jalan . . 
pyqa bersyukur sangat sangat dapat kenal kaka huda . . 
tapi , lepas nii ? pyqa dah jarang jumpa kaka huda . . 
pyqa dahh jarang nak jumpa kaka huda . . 
adett nakk kaka ada dengan adett bila adett sedih , susah . . 

BATCH 93 / SMKBT2 


boyot arep alep toge cagoo lai opong jembit peah cootep syila linda ejad fatin shasha shima aien muna wawan bb irsyad aidil kuda pog donut kanang emi wan tasnim honey temot didi yern dira zila k.fit noni mina anne fafa bot bot husna alina 



yes . . 
aku mesti rindu sangat sangat kat korang . . 
aku tak pernah dapat kawan sehebat korang . . 
aku tak pernah rasa sedih macam nii bila nakk berpisah dengan kawan kawan aku  . . 
dulu masa aku pindah dari tebrau . . aku harap aku akan dapat kawan yang best best . . 
lebih best daripada kat tebrau . . 
yes ! aku dapat . . korang semua best . . 
relationship kita sangat lahh kuatt . . dah macam adik beadik !
aku tak pernah rase macam nii selama aku duduk kat sana selama 13 tahun exp a few je lahh . . 
tapi bila aku sekolah je kat BT2 . . selama 2 tahun , , aku dapat semua tuhh . . 
terima kasih korang ! 
walaupun aku selalu takk dapat online sesama dengan korang waktu malam . . 
tapi , , aku selalu baca komen komen . . wall post korang . . 
aku happy bila korang bergurau . . main teka teki . . 
sekarang , kita terpaksa berpisah . . 
masing masing sedihh . . 
tapi ta pe . . sementara je kann . . 
insyallah suatu hari nanti kita jumpa lagi ea . . 
sayang korang ! sayang korang !


1 comment: