CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Wednesday, 18 May 2011

korang :(


kenape korang buadd aku nangis ?
aku rindu korang !
aku sayang korang ! 

BOYOT ..
kw buadd aku nangis macam perempuan giler . . 
kw rindu nak tengok muka kiteorang masa panggil teacher zainab ea . . 
aku rindu nak tengok kw main scrabble ngan teacher + syila + arep . . 
kiteorang ? kene diri . . 
aku rindu nak dengar teacher zainab marah marah kita . . 
aku rindu nak kene tengking tengking ngan teacher . . 
aku rindu nak dengar teacher zainab cakap . . rafiq , , yang awak tehangguk hangguk tuhh kenape ?
aku rindu nak dengar teacher zainab cakap . . ade orang sakit parkinson kat kelas nii . . 
aku rindu nak dengar teacher tegor kw salah spelling . . 
ALHAMDULILAH DAN TERIMA KASIH CIKGU ! aku rindu dengar ini . . 

MOT . . 
kw . . tisk tisk . . . 
aku nangis bila baca entry kw . . 
aku rindu nak hang ngan kw . .
aku rindu nakk on chat ngan kw kat comp lab even depan depan je . .  
aku rindu jugakk nakk jeling jeling ngan kw . . kenape lahh kw suke buadd macam tuhh ek ?
sumpah ! kw ngan didi lahh kawan first aku masa mula mula aku masuk BT2 . . 
aku bersyukur sangatt masa tuhh sebab kw sudi tolong aku . . 
even tak lama dapat satu kelas ngan kw . . 
tapii aku appricate sangatt sangatt . . 
mot . . harii sabtu nii aku dah gerak . . 
kw jaga diri bebaik ea . . 
bila aku balik nanti , , kita hang sesama ag . .
doakan aku okayy sayang !

DIDI . . .
aku rindu nakk gosip ngan kw masa tunggu kat luar . . 
rindu tahap batman terbang . . 
aku rindu nak tengok photoshoot kw . . 
aku rindu nak tengok barang barang pink kw . . .
aku rindu nak tengok kw naik lamborghini balik rumah . .
sumpah ! rindu !

BABY , COOTEP , SYILA , LINDA , EJAD , FATIN , SHASHA , SHIMA , WAN , MARYAM , TASNIM . .

aku rindu nak buadd kecoh ngan korang !
block jalan sampai budak tak bole lalu . .
macam macam lahh . .
RINDU SANGATT !!!






korang korang !
walauapapon yang korang buadd . .
aku doakan korang berjaya !
sayang korang !
sedeyynye nak berpisah ngan korang !
tengs sebab bagi aku peluang macam mana hebaddnye erti persahabatan . . .
sayang korang !
sayang korang !

salam <3
tisk tisk tisk tisk 

No comments:

Post a Comment