CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Friday, 27 May 2011

It's Over ! Yeay !

ASSALAMUALAIKUM !

fuhh ! fuhh ! 
berusangnye lahh blog nii . . 
rindu sangatt nakk update blog ! haiyooo ! 

yeay ! minggu MDS dah habiss ! 
yahoooooo !
so far , , semua okayy lahh . . 
tapi tapi tapi tapi tapi . . 
tapi apa syafiqah ?
tapi pyqa  . . . . pyqa . . . pyqa . . pyqa . .  ape dia ?
cube cakap . . lempang jugakk kang !
HOMESICK ! 

waaaa ! rindu giler lahh kat family kat rumah . . 
tiap tiap pagi bangun je mesti teringat !
hari hari text and call ibu . . 
baru tenang hatii nii . . 

huwm . . ta pe lahh . . 
maybe sementara je kodd . . kann ?? 
saba saba . . 
minggu depan balik !
yeay !



Friday, 20 May 2011

i dont want to say it but i have to . goodbye !



selamat tinggal fb , blogger !
bubye semua !
jaga diri bebaik okayy !
pyqa sayang semua !
sayang sangatt sangatt . . 
kalau ada pape hello hello pyqa okayy !
i will gonna miss every single person in my life !
doakan pyqa berjaya dalam bidang yang pyqa ceburi . . 
mudah mudahan . . amin . . 

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM . . 

ya allah ya tuhanku . . engkau berikanlah petunjuk dan hidayah kepada ku  . . 
kau peliharalah akhlakku dan jauhkan lahh daripada gangguan jin dan syaitan ya allah . . 
engakau permudahkanlahh urusan seharianku ya allah . . terangkanlahh hatiku , lapangkann lahh hatiku untuk menerima segala ilmu yang dituntunt ya allah . . engkau berkatilah segala ilmu yang telah diperolehi itu . . 
 sesungguhnya hanya kepadamu tempat untuk kami bergantung dan tempat untuk kami memohon ketenangan. amin. 


A Great Lunch Time

okayy . . 
tadi pyqa lunch dengan ayah . . 
ayah je ? yes ! ayah je . . 
sape masak pyqa ?
ayah lahh masak !
special taw ! sedap lagi !
masak asam pedas !
yummy !
ALHAMDULILLAH !

gonna miss this moment !
iloveyouayah !


luahan hati :(

Assalamualaikum ! 
okayy . . lately nii memang semua sedeyy . . 
yes . . tahu kann kenape . . 


bangun bangun tidur pepagi tadi je terus nanges . . 
dahh kenape pulak lahh nii . . 
sebab esok dahh hari sabtu . . dahh daftar uitm . . 
ape yang pyqa dapat tengok harii nii tak akan sama dengan hari esok dan seterusya . . 
bila pyqa bangun tidur , pyqa dapat tengok semua family pyqa . . 
lepas tuhh , , dapat salam ibu ayah . . dapat bau perfume ibu . . 
pyqa rasa puas sangat sangat bila dapat salam dengan ibu . . dapat rasa keberkatan tuhh . . 
tapi lepas nii ? walaupun pyqa tahu ibu ayah bagi restu dari jauh . . 
tapi , kepuasan tuhh tak sama . . 
pyqa tak puas lagii nak salam ibu ayah . . pyqa nak salam ibu ayah lagii . . 
harii ni pyqa dapat tengok adeq adeq pyqa pergi sekolah . . dapat hantar irfan pergi rumah mama . . 
tapi lepass nii ?? pyqa dah tak dapat semua tuhh . . 
yang pyqa dapat hanyalah tengok budak budak pergi balik tutorial . . 
selalu bila kaka huda datang . pyqa rasa happy . . 
sebab dea penghibur tambahan . . kaka selalu layan pyqa . . bawak pyqa jalan jalan . . 
pyqa bersyukur sangat sangat dapat kenal kaka huda . . 
tapi , lepas nii ? pyqa dah jarang jumpa kaka huda . . 
pyqa dahh jarang nak jumpa kaka huda . . 
adett nakk kaka ada dengan adett bila adett sedih , susah . . 

BATCH 93 / SMKBT2 


boyot arep alep toge cagoo lai opong jembit peah cootep syila linda ejad fatin shasha shima aien muna wawan bb irsyad aidil kuda pog donut kanang emi wan tasnim honey temot didi yern dira zila k.fit noni mina anne fafa bot bot husna alina 



yes . . 
aku mesti rindu sangat sangat kat korang . . 
aku tak pernah dapat kawan sehebat korang . . 
aku tak pernah rasa sedih macam nii bila nakk berpisah dengan kawan kawan aku  . . 
dulu masa aku pindah dari tebrau . . aku harap aku akan dapat kawan yang best best . . 
lebih best daripada kat tebrau . . 
yes ! aku dapat . . korang semua best . . 
relationship kita sangat lahh kuatt . . dah macam adik beadik !
aku tak pernah rase macam nii selama aku duduk kat sana selama 13 tahun exp a few je lahh . . 
tapi bila aku sekolah je kat BT2 . . selama 2 tahun , , aku dapat semua tuhh . . 
terima kasih korang ! 
walaupun aku selalu takk dapat online sesama dengan korang waktu malam . . 
tapi , , aku selalu baca komen komen . . wall post korang . . 
aku happy bila korang bergurau . . main teka teki . . 
sekarang , kita terpaksa berpisah . . 
masing masing sedihh . . 
tapi ta pe . . sementara je kann . . 
insyallah suatu hari nanti kita jumpa lagi ea . . 
sayang korang ! sayang korang !


Wednesday, 18 May 2011

korang :(


kenape korang buadd aku nangis ?
aku rindu korang !
aku sayang korang ! 

BOYOT ..
kw buadd aku nangis macam perempuan giler . . 
kw rindu nak tengok muka kiteorang masa panggil teacher zainab ea . . 
aku rindu nak tengok kw main scrabble ngan teacher + syila + arep . . 
kiteorang ? kene diri . . 
aku rindu nak dengar teacher zainab marah marah kita . . 
aku rindu nak kene tengking tengking ngan teacher . . 
aku rindu nak dengar teacher zainab cakap . . rafiq , , yang awak tehangguk hangguk tuhh kenape ?
aku rindu nak dengar teacher zainab cakap . . ade orang sakit parkinson kat kelas nii . . 
aku rindu nak dengar teacher tegor kw salah spelling . . 
ALHAMDULILAH DAN TERIMA KASIH CIKGU ! aku rindu dengar ini . . 

MOT . . 
kw . . tisk tisk . . . 
aku nangis bila baca entry kw . . 
aku rindu nak hang ngan kw . .
aku rindu nakk on chat ngan kw kat comp lab even depan depan je . .  
aku rindu jugakk nakk jeling jeling ngan kw . . kenape lahh kw suke buadd macam tuhh ek ?
sumpah ! kw ngan didi lahh kawan first aku masa mula mula aku masuk BT2 . . 
aku bersyukur sangatt masa tuhh sebab kw sudi tolong aku . . 
even tak lama dapat satu kelas ngan kw . . 
tapii aku appricate sangatt sangatt . . 
mot . . harii sabtu nii aku dah gerak . . 
kw jaga diri bebaik ea . . 
bila aku balik nanti , , kita hang sesama ag . .
doakan aku okayy sayang !

DIDI . . .
aku rindu nakk gosip ngan kw masa tunggu kat luar . . 
rindu tahap batman terbang . . 
aku rindu nak tengok photoshoot kw . . 
aku rindu nak tengok barang barang pink kw . . .
aku rindu nak tengok kw naik lamborghini balik rumah . .
sumpah ! rindu !

BABY , COOTEP , SYILA , LINDA , EJAD , FATIN , SHASHA , SHIMA , WAN , MARYAM , TASNIM . .

aku rindu nak buadd kecoh ngan korang !
block jalan sampai budak tak bole lalu . .
macam macam lahh . .
RINDU SANGATT !!!






korang korang !
walauapapon yang korang buadd . .
aku doakan korang berjaya !
sayang korang !
sedeyynye nak berpisah ngan korang !
tengs sebab bagi aku peluang macam mana hebaddnye erti persahabatan . . .
sayang korang !
sayang korang !

salam <3
tisk tisk tisk tisk 

:)


kaka huda

miss you .
love you  . 
Assalamualaikum !


Monday, 16 May 2011

Selamat Hari Guru !


SELAMAT HARI GURU !


ibu ayah uncle aunty . . 
cikgu TADIKA FUT . . 
cikgu SK FUT . . 
cikgu SMKFUT . . 
cikgu SA FUT . . 
cikgu SMKBT2 . . 

TERIMA KASIH CIKGU !

Reunion SMKBT2

Assalamualaikum !
okayy !
cite nii . . ye lahh . . cite nii . . 
dahh lapukk kodd . . 
tapii , , ta kire . . nakk update jugak !

SABTU ! yeay ! harii tuhh . .
buadd kat KFC anggerik jea . . .
takk pe lahh . . first time kann . .
sangatt sangatt sangatt happy !
sebab dapat jumpa mereka mereka dan mereka . .
tapi paling best dapat jumpa my honeybaby , pyka maharani . .
nampak ? chemistry . . nama sama kann sayang . .


suke ini !


sayang !



lelaki itu 


linda 


wan maryam linda


didi hana tajima 


fafa the wonder camerawomen !


shima 
pelajar universiti tunku abd rahman putra !


pogy wawan izz bb


puteri syila


wan <3


shasha bot bot


temot !


unpay model 


ainul 


meriah !

pyqa takk ikodd mereka main boling !
shopping ngan ibu ayah !


Sunday, 15 May 2011

jangan lahh cakap macam tuhh . . :(


malam tadi bebual ngan ibu ayah . .
rutin biasa bila malam malam . .
tengah bebual bebual gelak gelak . . .
tetiba ayah boleh cakap . . “ nanti kakak dah tak de , mesti ayah terbayang bayang kakak kann “ . .
nanti kereta kosong je masa jalan jalan . .
pastuhh ibu bole tambah pulakk . . “mesti rindu kat kakak nanti “ . . .
nanti balik rumah mesti ibu penat giler . . kene kemas rumah . .
selalu balik rumah rehat rehat sambil tengok marimar . .
tinggal nak masak je . . lepass niii . . . .
terus pyqa cakap . . tak pelahh , , LCW kann ade . . .
ibu cakap . . memang lahh . . tapi takk boleh sangat dengan dea tuhh . .
sedap kann hati ibu . . insyallah dea boleh nanti . .
ayah pulak mencelah , , kak , nanti ayam giler tuhh mesti rindu nak main kejar kejar ngan kakak . .
tengah sedeyy sedeyy bole pulakk ayah cakap macam tuhh . .
hahahaha . . apelah ayah nii . .
dear ayam tuhh , , jaga diri baik baik ea . . mesti aku rindu kat kw nanti . .
kita jumpa masa aku balik lahh ea . . jangan tinggal kann aku taw . .
apekah motif mesej nii ?
NOTHINGS RIGHT ?
ayam tuhh tak bace pown lahh pyqa . .
okay . .

Dear ibu ayah adett adett . .
jaga diri bebaik ea . .
kesihatah jaga taw ibu ayah . .
tamao tension tension sangatt. . biarlahh orang nak cakap ape . .
pyqa sayang semua sangatt sangatt . .
LCW , , jangan lupa tolong ibu nanti . . aku boleh je tolong . . tolong dengar . .
Irfan , , jangan nakal nakal taw . . irfan buda baik kann . . nanti birthday kakak buadd 3G okay . .

Dear kaka huda , ,
Tamao sedeyy sedeyy ea . .
Adett sayang kaka  . .
Kaka jaga diri taw . . .
Kaka kuadd kann . . chill . .


Dear you , ,
Take care . .
Jangan noty noty !
Tamao sedeyy sedeyy jugak . . kann dahh pasang spy kat sane . .
Sayang you !

p/s : rasa macam nakk demam bila ibu ayah cakap macam tuhh ! tisk tisk !
          nasib baik tak penuh air mata satu tempayan . . 

salam 
<3

tengs fer readings !

untuk kita je ! ayah ibu pyqa !

13 MEI 2011

semalam kann pergi medical check up dengan ibu kann dengan ayah kann . .
ayah ade program kat PDK BT kann . . sebab tuhh dapat pergi semalam kann . .
ape kene ngan kw nii kann pyqa kann . . okayy , , stop it . .
mula mula pergi xray lahh dulu . . sekejap jea . .
takodd ? mula mula je lahh . . pastuhh dahh tak dahh . . lepas registration je , , pacek ? ok pacek . .
pacek tuhh terangkan sikit sikit . . . aisyman ! malu lahh pyqa . . .
acececeh . . geli je kw ny pyqa . . haha . . then siap lahh xray . . pacek tuhh soh doctor sah kann . .
pacek , pyqa kann doctor . . biar pyqa je lahh yang sah kann . .
ok jugak ! kw tuhh doctor ape pyqa . . enough pyqa . . tak payah nak merepek bole ?
jap jap . . abang afiq abang afiq , , semalam pyqa gii klinik mak abang afiq buadd medical check up . . malu lahh jumpa mak abang afiq . . ape nii pyqa . .
kw bukannye bakal menantu dea pown nak malu malu . . memang lahh . . tak de sape pown cakap pyqa nii bakal menantu dea . . alhamdulillah semuanye okay . .
 normal . . tak de yang tak normal . . jangan fikir yang bukan bukan pulak ea . .
done fer medical check up !
pergi bank islam pulakk . . nakk bayar fee and buadd akaun . .
boleh pulak pacek tuhh tanya bape banyak akaun bank dah bukak . . mane bole bagitaw pacek . .
nii rahsia pyqa . . hahaha . . apelahh . .
pastuhh , , gii teman ibu beli baju . . macam biasa . . ibu dahh tak taw nak pilih yang mane satu . .
ibu suruh pyqa pilih . .
ibu , kalau pyqa yang pilih , that’s mean pyqa yang punya lahh kann . .
hehehehe . .
ibu ayah lapar lahh . . jom makan !
then , , ibu ayah pown belanja lahh makan . . sedap !
yuummmy !
ibu , jom beli roti kat kedai tuhh . . jom !
ye lahh . . ibu pown layan je . .
galakkan untuk jadi ceo penternak lemak holding lagii . .
haiyyooo !

the end

tengs fer reading !
luvya !

terasa ke nek ?

okayy . . ta sangka pule nek terasa dengan entry nii . .HAHAHAHA . . . maaflahh nek . . bukan . . tidak . . not . . untuk nek pown okayy . . untuk orang lain sebenarnya . . kesian nek kann . . ta pe lahh ye nek ye . . at least nek  dah sedar . . kann kaka huda kann . .

objektif : tercapai ! yeay !

Wednesday, 11 May 2011

what wrong with you ? enough is enough !

enough lahh . takk payah lahh nak update status macam tuhh bagai . pyqa taw diri pyqa nii sape . bukan pyqa sengaje tak nak text . tapi memang tak boleh . .paham tak ? dah lahh , cukup cukup lahh buadd macam tuhh . . hati orang kita tak boleh paksa . .


tak ade sorang pown dalam dunia nii dijadikan sempurna tanpa cacat cela . . pyqa tak tahu lahh pule kalau dea tuhh perfect . .dah lahh , pyqa takk suka nakk gaduh gaduh ngan orang nii . . tak dapat pape pown . . dapat dose adelahh . . suka hati lahh nakk cakap kutok hina pyqa nii . . pyqa taw pyqa tak sempurna . . pyqa mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki . . 



sorry again !

special dedicated to fatin

FATIN 

aku paham perasaan kw . . tapii kw takk bole macam nii . . sape je kann takk nak masok u . . 
tapi tuhh jugak rezeki masing masing . . 
aku taw macam mane rasenye bila orang orang tanya kita dapat mane mane ke takk . . aku paham . . 
aku pown pernah lalui semua tuhh mase result matrik keluar . . 
sampai dahh tak taw nak jawab ape kann . . 
ta pe lahh . . nii semua ujian daripada dea . . . 
aku takk nakk kw down sangatt . . aku taw kw kuadd kann . . 
lagii pown banyak lagi peluang kat luar tuhh . . 
ce cakap ngan aku sape je takk nakk amek kw ? dahh lahh pandai . . 
dahh okayy . . jangan sedeyy sangatt . . 
biasa lahh tuhh . . budak 8A pown ada yang tak dapat u sayangs . . 
macam mina cakap kite jangan tengok orang yang lebih atas daripada kita . . 
sebaliknya tengok lahh orang yang berada bawah daripada kita . . 
kita sepatutnya bersyukur dengan nikmat nikmat yang kita sekarang . . 
jangan sebab kita terlalu taksub dengan sesuatu tuhh , , kita hilang somethings yang lebih bermakna dalam hidup kita . . kw paham kann maksud aku ?
fatin , , aku nak kw taw yang kiteorang semua sangat sangat risau kann kw . . 
macam macam yang diaorang suggest kat kw dalam group batch kita kann . . 
kw bole pertimbangkan suggestion diaorang tuhh . . 
boyot , syila , linda , babah , mina , nad semua bagii support kat kw . . 


ape yang aku nakk kw jangan pernah give up . . 
aku taw kw macam mane . . 
lastly , , doa , solat hajat , tawakal . . 
tuhh yang terbaik . . 

AKU SAYANG KW KETAT KETAT ! 


salam . . 
tengs fer readings !


Tuesday, 10 May 2011

M back to the I go the S and S again .

MISS !
RINDU !


okayy . . 
nanti mesti rindu ngan kerja kerja bende bende mereka mereka bila dahh masok u nanti kann . . 
haiyooooo !!

 rindu nakk tolong masok kann beg kerja ibu dalam kereta . . 
rindu nakk kejutkann LCW tuhh . . 
rindu nakk angkatt adett irfan yang ngah tidoo gii rumah mama dea . . 
rindu nakk tengokk whiteboard kalau kalau ibu ade tulis reminder ke takk . . 
rindu nakk kemas rumah . . 
rindu nak main kejar kejar ngan ayam . . espc AKU  ( ayam kurang upaya ) haha .
rindu nakk tegor tegor macek sebelah mase sapu luar .
rindu nakk dengar lori kutip sampah ade laguu . . * hari tuhh lagu leia . * haha . 
rindu nakk online , update blog nii . . 
rindu nakk on chat ngan kaka huda sambil kutok dea sehabis mungkin . . 
rindu nakk on chat ngan u . . 
rindu nakk gosok baju baju semua . . 
rindu nakk amek LCW , adett irfan balikk rumah . . 
rindu nakk dengar suara geram ibu bila tengokk cerita marimar . . 
rindu masakan ibu . . 
rindu nakk tengokk ibu nangis bila ade cite sedeyy . . 
rindu nakk tengokk ayah ngan paip ayah . . 
rindu nakk borak borak ngan ibu ayah adett adett . . 
rindu na gaduhh gaduhh ngan adett adett mase tengokk tv , berus baju . . 
rindu nakk main air ngan LCW . . 
rindu nakk gosip ngan LCW mase nakk tidoo . . 
rindu ngan adett irfan yang selalu nakk kacau mase ngah solat . . 
rindu nak marah adett adett kalau mereka ade buadd silap . . 
rindu nakk teman ibu gii pasar tanii , lambak . . 
rindu nakk jalan jalan ngan family bila weekend . . 
rindu nakk nyanyi nyanyi dalam kereta sama sama . . 
rindu nakk hang out ngan kaka huda , miza , u . . 
rindu tuhh . . . . . . .
rindu nii . . . . . 

tisk tisk . . rindu semua tuhh nanti . . 
:( :( :( :( :( :( :( :( :( 


Monday, 9 May 2011

mane mane pown same je dear !

hari nii daftar form six . . 
sorry ye form six . . sebab saya ta de pilihan lain . . saya pasti dia akan jadi pedamping saya suatu hari nanti . .
mudah mudahan insyallah amin . .  
bukan saya ta na pilih awak . . tapi saya jugak ta na hampa kann ibu ayah saya . . 
saya harap awak faham . . ta pe lahh . . 
saya berdoa agar awak akan dapat seseorang yang lebih suke dengan awak .  . 
saye yakin orang tuhh ade depan mate . . kita je takk nampakk . . 
sabar ye sayang . . 
ayat macam nakk kene pelempang 120 juta kali . . 
mampu ke kw bertahan pyqa ? ta de maknenye okayy . . .




okayy lahh . . pyqa ta pilih form six . . sorry again . . 
bukan ta bermakne form six tuhh ta bermakne . . *ayat macam . . . . . * 
tetapi . . ramai yang salah anggap macam form six tuhh nothings . . salah okayy . . . 
form six nii same je lahh kalau orang further studies kat tmpat tmpat lain . . 
yang bezanye kene pakai baju sekolah . . tuhh je pown . . 
ape yang penting korang nakk belajar . . cakap orang lain tuhh jangan hirau . . mereka tahuu ape ? hahaha . .
chopp ! jangan rase down sangatt okayy bila ta dapat mane mane . .peluang sentiasa de depan mate . .
pyqa taww korang kuatt kann ! yeah ! semangat !  
ta na gelaran form sixx ? okayy lahh . . kite tukar pra u ea . . sedap sikit telinga dengar . . haha . .
owh , , ade yang tunggu politeknik ea ? okayy saba ea . . 25 mei nii . . pyqa doakan korang taww . .  
hurrmm . . so , , pyqa nakk ucapkan good luck lahh kat korang . . kat mane pown korang study . . 
yang penting . . USAHA . . sangat sangat sangat penting . . 

TAHNIAH kepada mereka mereka yang akan melanjutkan pelajaran ke matrikulasi , universiti , kolej . . 
takk dilupakan jugak kepada pelajar pelajar pra u , politeknik  . . 
hopefully , , you all will be a successful person . .
jangan hampa kann harapan ibu dan ayah . .  
AMIN . . INSYALLAH . . 

salam <3 . . 

10 days left

assalamualaikum !

okayy . . ye pyqa 10 hari lagi je tinggal . . 
betolll . . 10 hari je lagii . . percaye lahh percaye . . kenyataan . . 
macam macam perasaan ade . . 
happy sedih takodd risau . . 
haiyyooo macam mane niihhh . . relaks okayy relakss . . 
ta de pape lahh . . everythings will be fine . . cool . . 

ta bole ta bole . . 
banyakk lagii lahh belom prepare . . medical check up pown ta buadd lagii . . 
ayah , , bile nakk bawak eyqa gii medical check up ? esokk bole ?
tapi eyqa takodd lahh . . cepadd lahh korang tolong temankann . . please please !
da da . . jangan nakk senang lenang duduk goyang kaki online facebook . . . 
cepatt lahh . . 
ala . . kann da ade sikit sikit tuhh . . memang lahh . . tapi , , . . . . . . cuba lahh paham pyqa . . 
ye lahh . . tapi tambah sikit sikit je . . yang lain kann dahh ade . . 
pyqa , , stop it . . . cannot . . . stop it . . . . cannot . . . i said stop it ! ! okayy fine . . i stop . . 
na taw takk . . lepas dapat taw je . . 
teross ayah ajak shopping . . banyak ke ? ta lahh banyak sangatt . . 
baju baju towel cadar seluar . . tuhh je kodd . . 
yang bestnye , , ayah pilih kann cadar pyqa . . warne pink lagii . . cool lahh ayah . . 
ayah sporting sangat harii tuhh . . 

okayy , , sebenarnye pyqa ta ready lagii . . 
perasaan terkejott pown ta hilang lagii . . . 

ishh , , dahh lahh . . mencarut mengarut terharut je . . . 

okayy . . salam . . sayang semua . . <3

tengs fer reading !

Saturday, 7 May 2011

syafiqah : jauhnye tercampak :(

assalamualaikum . . 

yeah ! pyqa dahh taw dapat mane . . 
mane ? mane ? mane ?

NUR SYAFIQAH BINTI SEROUN
24, JALAN PINANG MERAH 20,
TAMAN SAYONG PINANG
81440, BANDAR TENGGARA
Johor
No Pelajar:2011676914
No Kad Pengenalan:931227015422
    
Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:
Program:(AS120)Sepenuh Masa
  DIPLOMA SAINS
  FAKULTI SAINS GUNAAN
 
Kampus:N3 - UiTM Kampus Kuala Pilah (Beting) Semester:Semester            1 2011/2012      
    

Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.
Tempat:UITM NEGERI SEMBILAN, KAMPUS KUALA PILAH,PETI SURAT 156,
 BETING, 72000 KUALA PILAH, NEGERI SEMBILAN
  
Tarikh:21/5/2011  Masa:8:30AM - 4:30PM


itu dea . . 
da klik button terima pown . . 
daftar 21 nii . . 
cepat takk cepat lahh . . 
have to get prepare !
ta na cakap bebanyakk . . 
ngah pikir pikir . . 

tengs fer reading ! 
salam . . 





   

Friday, 6 May 2011

Alhamdulillah :)

assalamualaikum . . 


alhamdulillah alhamdulillah . . . 
bersyukur sangatt sangatt . . 
betooll allah mengaturkan sesuatu yang lebih baikk . . 
yes . . pyqa dapat offer uitm . . 

O. KAD PENGENALAN/MYKAD:931227015422
NAMA:NUR SYAFIQAH BINTI SEROUN

TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:
KOD PROGRAM:E2000 
NAMA PROGRAM PENGAJIAN:DIPLOMA SAINS
IPTA:UiTM - UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UiTM)




alhamdulillah . . . 


okayy lagii satu . . 
tawaran form six . . . 


so, , cmne ? 
kene lahh tnye ibu n ayah dulu . . 

okayy , , salam...<3

apa lagi ? on je lahh haha

kaka huda . . 
ape lagii . . on je lahh . . 
syahdu seyh dengar dea berubah sebab kaka . . haha . . 
adett rase macam nakk gelakk sambil guling guling kiri kanan atas bawah lahh . .



kenape nii ? ce cite sikitt . . 
semalam kann anak jiran pyqa call ibu . . dea tanya khabar dan meluahkan perasaan . . 
cewaahhh . . terharu . . . geli pown ade . . ahahahaha . . 
dea tanye kaka huda macam mane ?
dahh berubah ? amboi . . hahaha . . ibu cakap kaka huda dahh keje dahh . . owh . . 
then ibu tanye . . kenape takk balikk sini . . kann cuti 4 harii . . 
dea jawab . . malu lahh nanti terserempak dengan kaka . . 
nampak takk ? dea macam tetaw je kann kaka balikk sini . . hehehehe . . 
pastuhh pastuhh . . mula lahh adegan teater free yang takk amat dialu alukan . . 
sesi luahan perasaan . . ape seyh . . 
dea cakap kann . . dea berubah sebab kaka . . 
mak dea cakap kalau dea nakk menantu , , dea nakk yang macam kaka huda . . 
HAHAHAHAHAHAHA ! gelakk sampai sakitt perut . . 
amacam kaka huda ? okayy what . . 

then cite lahh kat kaka huda . . 
dea cakap ape ? dea cakap . . . . eeiii , , geli je . . 
takk dapat adett nakk kaka pulakk . . 
eh eh . . pyqa pulakk yang kene . . 
haiyoo . . memang lahh betoll kann . . tapii ta payahh lahh . . . tuhh dulu . . 
lagii pown adett ta lahh layan dea . . kann adett ngahh study lagii . . 
lagii pown . . . adett da nakk spm mase tuhh . . 
lagi pown . . adett baru pindah mase tuhh . . ta kenal sape dea . . 
lagi pown . . adett dahh ade u lahh . . 
eh ? ter' intrframe pulakk . . 
haaaa . . lagi pown an kite dahh buang segala bende jadahh yang dea bagi tuhh kann . . 
tapi kann kaka , , paling adett takk bole lupe dea bagi surat layang tuhh . . 
buadd malu je . . naseb baik ayah takk bace kann . . 
geli geleman bace surat tuhh . . puitis giler . . siap ade pantunn lagii . . 
cannot go lahh weyh . . hahaha . . 

haaaa . . amacam kaka huda ?
okayy ?
tapii jujur adett cakap . . adett TA RESTU !
ape punye adett lahh kw nii pyqa . . 
eeiii . . 


i gtg . . nakk pegii hospital hantar adett . . 
salam . . hhehehe . . sorry kaka huda . . ! !